3 وزیر در راه استیضاح

[ad_1]

وزیر دارایی، وزیر بهداشت و اکنون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ حجت الله عبدالملکی سومین وزیر در دولت ابراهیم رئیسی است که با استیضاح مواجه می شود.

به گزارش شرق، اولین فردی که نامش مطرح شد احسان خاندوزی وزیر دارایی بود که نام او برای استیضاح مطرح شد. چندی پیش نایب رئیس کمیسیون مالی مجلس گفته بود که 50 نماینده برای استیضاح وزیر دارایی نامه امضا کرده اند، اما سخنگوی کمیسیون این خبر را تایید نکرد و گفت که استیضاح دریافت نشده است، اما اضافه کرد که ممکن است برخی باشند تلاش برای جمع‌آوری امضا و زمزمه‌هایی مبنی بر این‌گونه اقدامات وجود دارد و با توجه به مشکلات مالی و نارضایتی از عملکرد، احتمال تحقق این امر وجود دارد. یکی دیگر از وزیران بهرام عین الله، وزیر بهداشت بود که یکشنبه گذشته استیضاح وی اعلام شد، اما یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز این موضوع را تکذیب کرد و خود را منبع خبر معرفی کرد.

با این حال نام کمال حسین پور به عنوان طراح طرح میان نویسی با امضای شش نماینده حامی این طرح در کاربرگ بین املای وزیر بهداشت منتشر شد.

وزیر سوم حجت‌الاسلام عبدالملکی است، البته همانطور که از سخنرانی و دستورالعمل‌های ویژه ایشان در مورد شیوه کار و برنامه‌ریزی بلندمدت بیشتر از عملکرد وزارت ایشان اطلاع دارید، اما به نظر می‌رسد نمایندگان مجلس اینطور نیستند. . از کارش خوشحال است

آخر هفته گذشته نمایندگان شوش و کرخه با ابراز نارضایتی از روند اقدامات حجت الله عبدالملکی گفتند: ابطال برخی مصوبات و عدم توجه لازم به اسناد ملی بالادستی نقطه ضعف است. وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی.

محمد کعبه امیر در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را حائز اهمیت است که بر تعداد استیضاح عبدالملکی از جمله انتصابات اخیر در این وزارتخانه افزوده می شود. حضور عبدالملکی از روزی که ابراهیم رئیسی به عنوان نامزد معرفی کرد، ناچیز بوده است.

او که پیش از این به عنوان قاضی در برنامه زمینی شبکه سوم سیما دیده می شد، ناگهان به عنوان جایگزین وزارتخانه مهم «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» مطرح شد که به گفته نماینده مردم. این وزارتخانه ها از بدو تولد تا مرگ کار می کنند، در مجلس معرفی شد. عبدالملکی در سن 40 سالگی جوانترین فردی بود که به کابینه راه یافت.

وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و اقتصاد از دانشگاه امام صادق و دکترای اقتصاد از دانشگاه اصفهان است. او سابقه دارد. عبدالملکی در سال های اخیر بارها مخالفت خود را با بورژوازی و FATF اعلام کرده و بار دیگر مرگ و عذاب الهی دولت حسن روحانی را به مسئولان فرهنگی تبریک گفته است. اظهارات وزیر به این محدود نبود، بلکه عبدالملکی پیش از تصدی مسئولیت بارها سخنان عجیبی را بیان کرده بود.

عبدالملکی در نشستی با اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در سال 94 گفت: با استفاده صحیح از منابع موجود کشاورزی می توانیم در میان مدت به دوازدهمین قدرت اقتصادی جهان تبدیل شویم. وی افزود: در عین حال اگر از پتانسیل اقتصاد دانش بنیان استفاده کنیم و نفت و گاز را در مرکز توسعه صنعتی کشور قرار دهیم (به جای خام فروشی)، می توانیم در بلندمدت به سومین اقتصاد بزرگ تبدیل شویم. قدرت در جهان.”

و اگر از پتانسیل سایر بخش‌ها مانند بخش تجارت، بخش ترانزیت، بخش خدمات مالی و بخش دریا و معدن استفاده کنیم و جمعیت ما به 150 میلیون نفر افزایش یابد، شما تبدیل خواهیم شد. اولین قدرت جهان در افق تمدن.»

هنوز مشخص نیست که او پس از ترک این سمت چه خواهد کرد. وی در این رالی درباره رازهای موفقیت صنعت خودروسازی کره جنوبی گفت: فقط خودروهای کره ای و این رمز موفقیت صنعت خودروسازی کره است….

عبدالملکی زمانی مدعی شد که تحریم‌ها علیه ایران بیش از 0270 میلیارد هزینه برای ایالات متحده داشته است و خسارات اروپا بین سال‌های 2011 تا 2015 بیش از 220 درصد بیشتر از ضرر مردم آمریکا بوده است.

ایرادات مجلس

او روزی که حجت الله عبدالملکی برای دفاع از برنامه های خود برای تصدی وزارت به مجلس رفت با مخالفت شدید وی مواجه شد. او در آن روز وعده داد: تمام تلاش خود را به کار خواهم بست تا همه نهادها تا حد امکان در توسعه متوازن کشور نقش داشته باشند.

عبدالملکی همچنین گفت: شروع کار ما پایان بحث مافیایی در مجموعه اقتصادی زیرمجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. اما برخی از نمایندگان کلیت برنامه های وی را ناقص دانستند; به عنوان مثال حاجی چنارانی نماینده نیشابور گفت: این برنامه 30 صفحه تصویر دارد و در برخی از آنها چالش ها، مشکلات و راه حل های نظری و نظری که در اینترنت یافت می شود بیان می شود و انتظار داریم وزیر پیشنهادی کار بیاید. با یک برنامه.”

عبدالحسن روح الامینی فرستاده تهران نیز در این باره اعتراض کرد و گفت: «وزارت کار جای سیاست گذاری و سیاست گذاری نیست. عبدالملکی میدان در مسابقات تلویزیونی داور موفقی بود اما هیچ اختیاری بر وزارتخانه ندارد. کمیته امداد با وزارتخانه بسیار متفاوت است.

موسویلرگانی نماینده فولاورجان نیز با ابراز همدردی با رئیس جمهور و مجلس، گفت: من به رئیس جمهور نزدیک هستم، حیف است و اگر کسی می خواهد از این فرصت استفاده کند، لعنت بر وزارتخانه.

عبدالملکی در نهایت از نمایندگان رای اعتماد گرفت، اما در جایی از مجلس گفت که باید آن را اصلاح کند. در صحن علنی مجلس گفته بود چند وقت است که گوشه ای نشسته اید و می گویید مافیا فلان جا را گرفته است؟

با وجود دولت و مجلس انقلابی، بیکاری پذیرفته نیست. ما که اهل عبادت هستیم و خود را پیرو ولایت می دانیم، نباید بگوییم فلان مجموعه متعلق به بیت آیات عظام است یا به حال سیاسی خاص. پایان معضل مافیایی در مجموعه اقتصادی زیر مجموعه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز کار ماست. در اندک زمانی سخنان خود را تصحیح کرد و در نامه ای نوشت: احترام به بیت مراجع عظام و آن بزرگواران بر همه ما لازم است و آن منازل منزه از نکات ذکر شده است.

توییت عالی

اما بهترین مصداق سخنان و استراتژی عبدالمالکی برای اداره کشور مربوط به سه سال پیش است که در توییتی نوشت: «با یک میلیون تومان هم می شود کار کرد، چطور می شد بپرسید، درست می گویید! ما نبودیم. آموزش دیده!”

عبدالملکی بلافاصله پس از انتخاب خود به عنوان وزیر، بار دیگر ادعای بزرگی را در میان کاربران مطرح کرد و از آنها خواست تا نحوه استفاده از این پول را در این شرایط بد مالی و گرانی به صراحت توضیح دهند. وی با اشاره به توئیت دو هفته پیش وزیر تعاون، تاکید کرد که با وجود عقب نشینی چندین ساله از آن زمان و افزایش قیمت مواد اولیه، همچنان می توان با یک میلیون تومان شغل ایجاد کرد.

وی افزود: با سرمایه بیشتر می توان کارهای بهتری انجام داد. وی به نمایشگاهی در استان البرز رفت و گفت: در این نمایشگاه 120 شغل از 430 شغل قابل اجرا با سرمایه 1 تا 10 میلیون تومان و کم سرمایه گذاری و مهارت محور هستند. بدون نیاز به سرمایه کلان مشاغل زیادی ایجاد کنید.»

وزرا البته به هیچ یک از این مشاغل و جزئیات آن اشاره ای نکردند. زمزمه های استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از دو سه ماه پیش آغاز شده و روز به روز در حال افزایش است. احتمالاً این فرصت خوبی است تا او نحوه اجرای پیشنهادها و ادعاهای خود را بیاموزد تا اگر از مجلس رای اعتماد نمی گرفت و به تلویزیون بازمی گشت، حداقل مردم نحوه اجرای آن را یاد می گرفتند. پول در آوردن.

[ad_2]

Roy Christensen

متخصص اینترنت دانشجو. نینجا فرهنگ پاپ. علاقه مندان پرشور توییتر.

تماس با ما