6 حقیقت جدید در مورد کرونا

[ad_1]

با کاهش تعداد ویروس های کرونا در جهان و کاهش چشمگیر تعداد مرگ و میرها، نوع جدیدی از ویروس کرونا به نام ایمیکرون به طور ناگهانی ظهور کرد و در نهایت در بسیاری از نقاط جهان گسترش یافت.

گزینه پیشنهادی: دانلود آهنگ جدید آپ موزیک

فرهختگان ادامه داد: کمتر از چند هفته پس از شیوع اپیدمی کرونا، اخباری مبنی بر شیوع ویروس جدید دیگری به نام فلورونا منتشر شد، سویه جدیدی از ویروس کرونا که حاوی ترکیبی از دو ویروس کرونا و آنفولانزا است. . در همین حال، آمیکرون همچنان بزرگترین در جهان است و تعداد بیماران مبتلا به این سویه جدید در حال افزایش است. با ادامه شیوع و رشد واکسن کرونا، این سوال مطرح می‌شود که آیا این واکسن‌ها می‌توانند از بدن در برابر سویه آمیکرون محافظت کنند؟

گسترش سریع آمیکرون در آفریقای جنوبی

شیوع سندرم حاد کرونری در آفریقای جنوبی با سه موج نشان داده می شود. موج اول با ترکیبی از سویه های SARS-CoV-2 همراه بود، در حالی که موج دوم و سوم به ترتیب با سویه های بتا و دلتا مرتبط بودند. در نوامبر 2021، تیم های توالی یابی ویروس در آفریقای جنوبی و بوتسوانا یک سویه جدید از ویروس SARS-CoV-2 را کشف کردند که عفونت را در ایالت گوتنبرگ آفریقای جنوبی عود کرد. در سه روز اول پس از شناسایی ویروس جدید، سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع آن هشدار داد. سرعت انتقال این ویروس به حدی است که تنها در سه هفته در 87 کشور شناسایی شد. سویه های آمیکرون بیش از 30 جهش در گلیکوپروتئین های سنبله دارند که تخمین زده می شود که بر خنثی سازی آنتی بادی و عملکرد پروتئین اسپایک تأثیر بگذارند. مهمترین نکته در بررسی سویه های جدید، تاکید بر تعدد انتشار ویروس در مقایسه با سویه های دیگر است.

ارتباط پروتئین های کرونای GP73 با نوسانات قند خون

حفظ هموستاز گلوکز در افراد سالم به حفظ تعادل بین تولید قند کل بدن و مصرف قند کمک می کند که توسط شبکه ای از هورمون ها و متابولیت ها در بدن هدایت می شود. بیماری های مزمن و مهم باعث عدم تعادل می شوند و قند خون بالا به دلیل تولید زیاد واسطه های پیش التهابی و هورمون های تنظیم کننده است که عملکرد انسولین را مختل کرده و تولید گلوکز را در کبد تحریک می کند. هایپرگلیسمی در اپیدمی های عفونت شدید ویروس کرونا اهمیت بیشتری پیدا کرده است. در واقع، عفونت SARS-CoV-2 اغلب با هیپرگلیسمی همراه است که بر شدت بیماری و نتایج بالینی تأثیر می‌گذارد، اما مکانیسمی که توسط آن نوسانات قند خون مرتبط با کوید در ارگانیسم‌ها نیز بافت‌ها را هدف قرار می‌دهد. مزمن شدن قند خون شکسته را درگیر و کنترل می کند. پس از بهبودی بد از این بیماری حاد. محققان پروتئین GP73 را پیدا کردند که در پاسخ به عفونت کروناویروس ایجاد می شود. یافته ها نشان می دهد که بیماری های کبدی ویروسی و غیر ویروسی باعث افزایش تولید و ترشح این پروتئین ها می شود که نشان دهنده این بیماری ها است. محققان نشان داده‌اند که پروتئین GP73 در موش‌ها در بسیاری از بافت‌های متابولیک به‌طور ناشناس یا در رژیم غذایی پرچرب تشکیل می‌شود و در موش‌ها و انسان‌ها رشد می‌کند. برای ارزیابی اثر متابولیک طولانی مدت این پروتئین ها، محققان یک ماده نوترکیب خالص شده از پروتئین ترشح شده را به موش ها تزریق کردند و دریافتند که قند خون و انسولین آنها در عرض 15 دقیقه به طور چشمگیری افزایش یافت. این پروتئین بدون هیچ تغییری در سطح هورمون های تنظیم کننده یا گلیکوژن در کبد باعث افزایش سریع قند خون می شود.

تثبیت اثرات سویه کرونا با اتصال به گیرنده ACE2

با گسترش اپیدمی کرونا، سویه های مختلف ویروس پراکنده شده و در ژنوم ویروس بیان می شود. اکثر جهش های فعلی بر سطح فنوتیپی تأثیر نمی گذارند. برخی از این گونه ها به حدی گسترش می یابند که برتری خود را نسبت به سایر گونه ها نشان می دهند. با این حال، مطالعات نشان می‌دهد که سویه‌هایی که با سرعت بیشتری در گردش هستند، اغلب به پروتئین‌های سنبله تبدیل می‌شوند. اما دانشمندان باید اثرات جهش در این گونه های جدید را مطالعه کنند تا ببینند چقدر مسری هستند. برای این منظور، آنها شبیه‌سازی‌های مولکولی را بر روی مجموعه‌ای از سویه‌های انتخابی حاوی پروتئین‌های سنبله انجام دادند تا اثر پایدار جایگزین‌های اسید آمینه در مجموعه مولکولی را ارزیابی کنند.

محققان بر روی جهش‌هایی تمرکز کرده‌اند که شامل سه جهش آزاردهنده است، معمولاً برهمکنش مولکولی بین پروتئین SARS-CoV-2 و گیرنده ACE2 انسانی. آنها دریافتند که جهشی به نام فنیل آلانین، مشابه سویه انگلیسی، در افزایش پایداری جهش آفریقای جنوبی نقش دارد که نشان دهنده نیاز به نظارت بر شکل گیری این جهش ها در جمعیت است.

حمله آمیکرون به ریه خطرناک نیست

از روزهای اولیه سویه Imicron، آزمایشات حیوانی نشان داده است که Imicron حاوی بافت ریه نیست. این احتمالاً بهترین خبری بود که از سایر نقاط جهان شنیده می شد، زیرا هر چه ویروس در گونه های دیگر مهاجم تر باشد، علائم ریه ها شدیدتر و کشنده تر خواهد بود. حوادثی که در آمیکرون چندان قابل توجه نیستند، بنابراین، با وجود موج گسترده بیماری عروق کرونر قلب، مرگ و میر بسیار کمی را به دنبال دارد. شواهد اولیه از آفریقای جنوبی و بریتانیا نشان می دهد که سویه آمیکرون نسبت به جهش یافته دلتا خطرناک تر است. در حال حاضر، محققان در یک سری از مطالعات آزمایشگاهی تعریفی را ارائه کرده‌اند که بیان می‌کند آمیکرون تأثیر عمیقی بر سلول‌های ریه ندارد زیرا وارد راه‌های هوایی فوقانی می‌شود. اما محققان می گویند گسترش این سویه به حدی است که در مدت کوتاهی تعداد زیادی از مردم را مبتلا کرده و بیمارستان ها را پر از بیماری کرون کرده است، اما خبر خوب این است که شدت این بیماری جدی یا نگران کننده نیست. 30 اعلام شد که کشور بدون افزایش آمار مرگ و میر ناشی از آمیکرون از بحران عبور کرده است. دولت بریتانیا در 31 دسامبر اعلام کرد که تنها نیمی از افرادی که در مقایسه با سویه دلتا به بستری شدن و مراقبت های ویژه در آمیکرون نیاز داشتند، به عبارت دیگر، تعداد بستری شدن در سویه آمیکرون را 50 درصد کاهش دادند. اما محققان می گویند به دلیل سرکوب سیستم ایمنی و بیماری عروق کرونر قلب افرادی که در این دوره واکسینه شده اند، نمی توان با قاطعیت گفت که آمیکرون واقعاً باعث عفونت های خفیف یا علائم خفیف می شود زیرا بدن از امنیت بیشتری برخوردار است. برای یافتن پاسخ، آن ها موش ها را با آمیکرون معاینه کردند و درگیری ریه آنها را بررسی کردند و دریافتند که در زمان عفونت با ایمیکرون، درگیری ریه آنها 10 درصد کمتر بود و درگیری ریه آنها به طور قابل توجهی کمتر از سویه های قبلی بود. کمتر فکر شد. علاوه بر این، برخلاف سایر سویه‌ها که باعث کاهش وزن شدید در بیماران می‌شوند، وزن موش‌های آلوده در آمیکرون به سرعت کاهش پیدا نکرد و می‌توان امیدوار بود که استرس بسیار خطرناکی را تجربه نکنیم.

تپش سینوس در سندرم پس از کرونری

بیش از 100 میلیون نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند. اکثر این بیماران علائم خفیفی داشتند که نیازی به بستری شدن در بیمارستان نداشتند. با این حال، حدود 20 تا 40 درصد از بیماران برای چند هفته یا چند ماه پس از بهبودی از عفونت مزمن، عوارضی را تجربه می کنند. ضربان سینوس یک عارضه شایع است که در طی یک دوره 4 تا 12 هفته یا بیشتر در بیماران مبتلا به سندرم پس از کرونری رخ می دهد و تا به امروز به طور گسترده در مورد آن صحبت نشده است. در بیماران مبتلا به این نوع ضربان قلب، ضربان زمینه ای وجود ندارد و این عارضه با کاهش پارامترهای تغییرپذیری ضربان قلب همراه است. عدم تعادل در سیستم عصبی خود ایمنی با کاهش فعالیت پاراسمپاتیک تعریف می شود. در تپش سینوسی، بیمار معمولاً علائمی مانند خستگی، درد قفسه سینه، دردهای عضلانی، سرگیجه، تب، تنگی نفس، علائم گوارشی، سردرد، گلودرد، اختلالات سیستم عصبی و تغییر الگوی خواب را تجربه می کند. این عوارض نیاز به تشخیص و درمان به موقع دارند. علائم ثانویه تپش قلب شامل ضعف، عفونت و آمبولی ریه است. بیماران اغلب از داروها برای درمان تپش قلب استفاده می کنند.

پلاسمای سرد؛ ضد ویروس

در فیزیک، پلاسما به حالت چهارم ماده گفته می شود که شامل بخش قابل توجهی از گازهای حاوی اتم ها، رادیکال ها، یون ها و مولکول ها در حالت های زمینی و برانگیخته با تعادل بین چگالی ذرات منفی و مثبت است. نمونه هایی از پلاسما را می توان در طبیعت یافت، مانند طیف وسیعی از کاربردهای همجوشی هسته ای که برای الکتریسیته، نورهای شمال شرقی، ستاره ها و نور استفاده می شود. چنین طیف گسترده ای از مولکول های پلاسما و اجزای تشکیل دهنده آنها به توزیع انرژی بین ذرات واکنش نشان می دهند. پلاسمای سرد یکی از محبوب ترین انواع پلاسمای مورد استفاده محققان است. این پلاسمای سرد خارج از تعادل ترمودینامیکی است و می تواند انرژی گرمایی نسبتا کمی را به اجسام یا مواد دیگر منتقل کند. در واقع نمی توان از مفهوم دما به معنای واقعی کلمه پلاسما استفاده کرد. به دلیل وجود مقادیر زیاد اکسیژن و گونه های نیتروژن فعال در این پلاسماها و انتقال حرارت ضعیف آنها، پلاسمای سرد آن را به ماده ای بسیار موثر برای استفاده در زیست شناسی، پزشکی، دامپزشکی، غذا و کشاورزی تبدیل می کند. پلاسمای سرد و پلاسمای فعال دو فناوری موثر در برابر باکتری ها، قارچ ها، سلول های سرطانی و ویروس ها هستند که گروه های اکسیژن و نیتروژن فعال را با کمترین آسیب به بافت های سالم به بافت های سالم تزریق می کنند. فعالیت ضد ویروسی پلاسمای سرد بر روی ویروس SARS-CoV-2 نیز مورد مطالعه قرار گرفته است و مشخص شده است که پلاسمای سرد عملکردی مشابه دهان ویروس کرونا از خود نشان می دهد. اما چنین عملکردی در پلاسمای فعال مشاهده نشد.

توانایی پلاسمای فعال در غیرفعال کردن ویروس کرونا و ویروس آنفلوانزای PR8 H1N1 با آسیب جزئی به سلول‌های سالم در بدن مرتبط است. پلاسمای فعال شده با شناسایی و کاهش تکثیر از انتشار ویروس جلوگیری می کند. نکته این است که استفاده از پلاسمای فعال باعث التهاب نمی شود. نتایج حاصل از استفاده از پلاسمای فعال ممکن است راه را برای درمان های جدید برای بیماری عروق کرونر قلب، آنفولانزا و سایر بیماری های تنفسی هموار کند.

[ad_2]

Brendon Rice

نادر موسیقی لاعلاج. خالق تایید شده متعصب تلویزیون پیشگام غذا. یک قهوه ساز به طرز خشمگینی فروتن.

تماس با ما