[ad_1]
فرارو-سایت اسپیدتست که مرجع سنجش سرعت اینترنت در جهان است، در آخرین رتبه بندی رسمی، کیفیت سرعت اینترنت ثابت در ایران را در سال 2021، کیفیت سرعت اینترنت تلفن همراه را قابل قبولتر نامگذاری کرده است. این معنای واقعی سوزاندن آثار بد روانی در ذهن و قلب است.
به گزارش فارارو ، جدال از آنجا آغاز شد که بخش فارسی زبان یورو نیوز به کاهش 7 رتبه سرعت اینترنت ایران پرداخت و پس از آن برخی از سایت های خبری به مقایسه سرعت اینترنت داخلی با افغانستان پرداختند. در این زمینه جمهوری اسلامی افغانستان از نظر کیفیت پیشرفته ترین است.
سریع ترین راه برای به دست آوردن بیشترین سود از پول شما چیست؟ بهترین راه برای خروج از افغانستان چیست؟بهترین راه برای خروج از افغانستان چیست؟
مهم ترین منبع الهام و الهام برای همه ادیان است.
هر چند در نهایت صادق عباسی شاهکوه، وزیر ارتباطات عقب ماندگی اینترنت ایران را ثابت کرد و گفت که سرعت دانلود و آپلود حوزه موبایل، به نزدیک جهانی است، اما سرعت اینترنت ثابت در ایران واقعا نامناسب است.
اینترنت ایران در چه وضعیتی قارار دارد؟
بررسی آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت اسپیدتست در ژانویه 2022، نشان می دهد که متوسط سرعت جهانی دانلود تلفن اینترنتی همراه 29.62 مگابایت است، که ایران در این بخش با سرعت 23.10 مگابیتی است، در رده 77 جهان قرار دارد که به نسبت متوسط جهانی پایین تر است. است.
در این دسته، هدف محصول تعیین سرعت تولید محصول است.
اینترنت سریعترین، سریعترین، سریعترین، سریعترین، سریعترین، سریعترین، سریعترین، سریعترین اینترنت جهان است. این نشانه آن است که ایران راه درازی در پیش دارد.
موانع، چیزها و کارهایی که باید انجام داد به همان ترتیب
اینترنت در چه حالتی به شرایط مطلوب می رسد؟
اگر سوالی داشتید با ما تماس بگیرید اگر سوالی داشتید با ما تماس بگیرید. اما پیروزی بر دشمن سریع است و پیروزی نزدیک است. آنها علت این موضوع را میدانند بر سرعت اینترنت ثابت روی دوش اینترنت موبایل میدانند.
به عبارت ساده، این بهترین راه برای استفاده حداکثری از زمان است. اما گروه فرانسوی همان است، محدود است و گروه جدید فرانسوی رشد کرده است. در ابتدا وزیر آموزش و علوم جمهوری تاجیکستان آخرین اخبار این حوزه را به ما گفت.
هر چند این یک راه حل موقت است و برای حل چالش باید با توسعه باندهای فرکانسی در بخش اینترنت موبایل، توسعه پهنای باند اینترنت ثابت نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
اما در این مورد، اینترنت بسیار پیچیده تر است. مسئولین وزارت ارتباطات این بخش را با مشکل زیرساختی در شبکه و عدم توسعه زیرساختهای پهنبند ثباند مواجه کرد. آنها میگویند که شبکههای ثابت خانگی قادر به ارائه خدمات پرسرعت و با کیفیت هستند، به این دلیل است که شبکه ارتباط اینترنتی ثابت خانگی را بزرگ میکند در حال حاضر از طریق کابلهای مسی انجام میشود و باید با کابلهای فیبر نوری جایگزین شود.
برای حل این چالش نیز، زارع پور گفته که اگر مردم صبور باشند تا پایان دولت سیزدهم (3.5 سال آینده) 20 میلیون پورت فیبر نوری پرسرعت را به مردم میرساند. نیاز شدیدی به یک میلیارد دلار در سال وجود دارد.
با این حال گرچه این پروژه می تواند به بهبود وضعیت اینترنت ثابت ایران کمک کند، اما طرحی بلند مدت است و حتی در صورت دولت سیزدهم، اجرای آن تا سال 1404 طول خواهد کشید. در این صورت نیازی به نگرانی در مورد استفاده از اینترنت نیست. در چنین شرایطی اگر توسعه پهنای باند و پورت های فیبر نوری با سرعت بیشتری انجام شود، در سال آینده محیط اینترنت موبایل و خانگی به مرحله اضطرار خواهد رسید.
[ad_2]