[ad_1]
گوگل گزارشی درباره تجزیه و تحلیل باج افزارها منتشر کرده است. این گزارش نشان می دهد که اسرائیل بیشترین تعداد این بدافزارها را منتشر کرده است.
غول جستجوی اینترنتی از شرکت امنیت سایبری “Virus Total” خواسته است تا این تجزیه و تحلیل را انجام دهد. در این مطالعه 80 میلیون بدافزار از 140 کشور مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش ، اسرائیل ، کره جنوبی ، ویتنام ، چین ، سنگاپور ، هند ، قزاقستان ، فیلیپین ، ایران و انگلستان در میان 10 کشور برتر منتشر کننده بدافزار در اینترنت بودند.
مقالات مرتبط:
همانطور که گفته شد ، اسرائیل بیشترین تعداد بدافزار را منتشر کرده است که 600 درصد بیشتر از تعداد بدافزارهای اصلی ثبت شده است. این گزارش شماره اصلی بدافزار ثبت شده توسط کشور را مشخص نمی کند.
طبق گزارشات झडी⁇ نتاز ابتدای سال 2020 ، فعالیت باج افزارها در دو فصل اول به اوج خود رسیده است ، در حالی که کل ویروس باعث فعالیت گروه باج افزار Gandcrab شده است.
کل ویروس می گوید:
Gandcrab مقدار زیادی از باج افزارها را در سه ماهه اول سال 2020 ثبت کرد و از آن به بعد فعالیت این گروه به طور قابل توجهی کاهش یافته است. این تیم باج افزار همچنان فعال است و از نظر تعداد نمونه های ثبت شده رتبه بالاتری نسبت به سایر گروه ها دارد.
در ژوئیه 2021 ، فعالیت های گروه بانوک افزایش یافت. این تیم باج افزار در اوایل سال 2021 شروع به کار کرد. این گروه از حملات باج افزار دارای سه مرحله متمایز است: دسترسی اولیه ، انتشار شبکه و حمله به اهداف.
Gandcrab فعال ترین گروه باج افزار از ابتدای سال 2020 است و 78.5 درصد از کل نمونه های مورد بررسی را به خود اختصاص داده است. گروه های بابوک و سربر به ترتیب با 7.6 درصد و 3.1 درصد از تیم های دیه جلوتر هستند.
با توجه به Total Virus ، 95 درصد از باج افزارهای کشف شده در فایل های اجرایی ویندوز یا کتابخانه DLL این سیستم عامل ثبت شده است. دو درصد از کل باج افزارها بر روی Android اعمال می شود.
این شرکت امنیتی می گوید که باج افزارها معمولاً با استفاده از مهندسی اجتماعی یا پوشه ها (برنامه های کوچکی که برای نصب بدافزار طراحی شده اند) روی سیستم مورد نظر نصب می شوند. این شرکت در ادامه اظهار می دارد که اساس فعالیت های باج افزار همیشه در حال انجام است.
تو در مورد آن چه فکر می کنی؟
[ad_2]