مطالب این صفحه بر خلاف مقررات کشور بوده و حذف شده است.
مدیریت هیچ مسئولیتی در قبال این صفحه ندارد.
مسئولیت استفاده از این مطالب به عهده خود کاربر است.
پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند: «شرطبندی سبب میشود که فرد از برکات زندگی خود محروم شود.»
محتوای این صفحه به صورت غیر مجاز منتشر شده است.
سلب مسئولیت قانونی نسبت به تمام مطالب درج شده در این صفحه.
[ad_1]
علیرضا پناهیان در سخنانی به مناسبت ایام فاطمیه در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: در کنار احکام و اخلاق، بخش دیگری از دین امتحان الهی در موقعیت های مختلف است که ما به عنوان یک فرد یا جامعه در آن قرار داریم.
به گزارش شبستان، وی در ادامه گفت: به عنوان یک فرد یا جامعه باید شرایط و امتحان الهی را در اولویت قرار دهیم و چه باید کرد. این مقام یا امتحان الهی را نمی توان در احکام و اخلاق به صورت برجسته بیان کرد، بلکه باید به آن توجه داشت.
یکی از اساتید حوزه و دانشگاه با ذکر مثالی گفت: ممکن است انسان در شرایطی پیش بیاید که اولویتش توجه به همسایه باشد و اگر این کار را نکند مانند یک دنیا پرست به جهنم برود. اسرائيل. عابد بنی اسرائیل در حال نماز خواندن بود که پرنده ای در مقابل او آزار و اذیت شد. نمازگزار با ناامیدی به دعای خود ادامه داد. این نشان می دهد که جان مرغ مهمتر از نماز نمازگزار بوده است.
سرمایهگذاری در شرطبندی ممکن است شما را به سمت ورشکستگی سوق دهد.
این مطالب از سوی مدیر سایت تایید نمیشوند.
سلب مسئولیت: مدیر این سایت مسئولیتی در قبال محتوای این صفحه ندارد.
در ایران، شرط بندی به عنوان یک جرم شناخته میشود و مجازاتهای قانونی برای آن در نظر گرفته شده است.
این پیام به دلیل هک شدن احتمالی صفحه است و توسط مدیر منتشر نشده است.
این سایت هیچ مسئولیتی را در مورد این محتوا نمیپذیرد.
حجت الاسلام پناهیان گفت: برای ما مهم است که بدانیم در چه آزمونی شرکت می کنیم، هر چند تشخیص آن سخت و نیازمند بصیرت است و بصیرت با دینداری و درستی و زمان شناسی و گاه مشورت به دست می آید.
وی در ادامه گفت: در حوزه اجتماعی امروز مهمترین امتحان الهی برای ما چیست؟ التماس، کار خیر، صداقت کار، گدایی و افشاگری و رسیدگی به رفتار مسئولینی که مرتکب خطا نمی شوند، جان دادن در راه خدا و بسیاری از دستورات دیگر می تواند در جامعه مطرح باشد و هر کدام مفید و مفید باشد. . ضروری است، اما از اینها یا فراتر از آن، مشکل اصلی جامعه امروز ما چیست که نیاز به رشد دارد و کاستی های جدی دارد.
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: امروز با آزمون تشکیل گروه های تعاونی و ثروت سازی مواجه هستیم. در خصوص تعاون نیز باید با اصلاح آیین نامه مجلس شورای اسلامی بهترین قوانین تغییر و موانع قانونی همکاری برطرف شود. همچنین باید فرهنگ همکاری ایجاد شود.
پناهیان با بیان اینکه آزمون امروز ما در جهاد اقتصادی رسیدن به اقتصاد مقاومتی است، افزود: در اقتصاد مقاومتی مهمترین عامل رواج و کاهش سلطه آن است.

وی گفت: مساجد و هیئت ها باید با همکاری و همفکری یکدیگر فعالیت اقتصادی را آغاز کنند. ایجاد تعاونی های تولید و مصرف برای اینکه مالکیت خصوصی منکر نشود و سرمایه داری اتفاق نیفتد رمز نجات اقتصاد ما و تربیت جمعیت برای حضرت حجت (عج) است.

[ad_2]